
Wraps med kylling i indisk saus og kålsalat med rødløk, servert med raita
4.28 (129)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep·
- Hvete·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- olje
- salt
- sukker
Rødløk
½ stk
Lime
½–1 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Sukker
½ ss
Skivet kyllingfilet
300 g
Rødløk
½ stk
Indisk saus
½–1 pakke
Tortillalefser
4 stk
Tomat
1 stk
Urtedressing
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 818 kcal
- Fett:
- 31 g
- Karbohydrater:
- 84 g
- Protein:
- 51 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha gjerne litt koriander i kålsalaten hvis du liker det.
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
Skrell og kutt hele rødløken i tynne skiver. Bland sammen halvparten av løkskivene, ½ ss sukker og saften fra limen i en skål. La løken trekke i 5–10 minutter, og vend inn den strimlede kålsalaten rett før servering (se tips).
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter. Ha i resten av løken fra punkt 2, og stek det hele i 1–2 minutter til, eller til løken er blank og kyllingen har fått en jevn stekeskorpe. Tilsett den indiske sausen, og la det småkoke til resten av retten er klar.
Pakk inn tortillalefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
Skyll og kutt tomaten i små terninger. Bland tomaten sammen med urtedressingen i en serveringsskål.
Fyll tortillalefsene med kålsalaten, kyllingen og raitaen.
Vel bekomme!