Kjøtt- og grønnsakskarbonader med ovnsbakt brokkoli, pasta og kremet paprikapesto

Kjøtt- og grønnsakskarbonader med ovnsbakt brokkoli, pasta og kremet paprikapesto

4.1 (119)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Mandler
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Pasta
200 g
(Hvete)
Paprikapesto
½–1 glass
(Mandler, Cashewnøtter, Melk)
Lettrømme
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Gul paprika
½–1 stk
Brokkoli
½–1 stk
Rødløk
½–1 stk
Karbonader med grønnsaker
450 g
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
1156 kcal
Fett:
63 g
Karbohydrater:
96 g
Protein:
52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også blande paprikapestoen med lettrømmen, og servere det ved siden av.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. 
 Tilbered pastaen som anvist på pakken. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, men spar på omtrent 1 dl av pastavannet.
 Skyll, rens og kutt paprikaen i grove terninger. Del brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i biter. Skrell og kutt rødløken i båter. Fordel grønnsakene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene midt i ovnen i 12–15 minutter. 
 Fordel karbonadene i en ildfast form, og stek dem under grønnsakene i ovnen i 10–12 minutter, eller til de er gjennomvarme.
 Bland paprikapestoen og lettrømmen med den ferdigkokte pastaen, og spe med ønsket mengde av pastavannet (se tips).
Vel bekomme!