Meksikansk fiskewrap med avokadosalat og chipotlerømme, servert med syltet rødløk

Meksikansk fiskewrap med avokadosalat og chipotlerømme, servert med syltet rødløk

4.26 (65)
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
  • salt
  • sukker
  • vann
Meksikanske fiskepinner
400 g
(Fisk, Hvete)
Rødløk
⅔ stk
Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
2 ss
Sukker
3 ss
Vann
3 ss
Rødløk
⅓ stk
Tomat
1 stk
Mais
1 pakke
Avokado
1 stk
Lime
½ stk
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Chipotlemiks
½ pakke
Hvetetortillaer
4 stk
(Hvete)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
1113 kcal
Fett:
54 g
Karbohydrater:
117 g
Protein:
40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Det er også godt med agurk og koriander i avokadosalaten.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Fordel fiskepinnene på et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i omtrent 15 minutter, til de er gjennomvarme.
 Skrell og kutt ⅔ av rødløken i tynne skiver. Kok opp 2 ss eddik, 3 ss sukker og 3 ss vann i en liten kjele. Ta kjelen av varmen, og vend inn løken. La løken trekke i laken frem til servering. 
 Finhakk resten av løken. Skyll og kutt tomaten i små terninger. Sil laken av maisen. Fjern steinen fra avokadoen, og ta ut avokadokjøttet med en skje. Kutt det i små biter, og ha den finhakkede løken, tomaten, maisen og avokadoen i en serveringsskål. Smak til avokadosalaten med saft fra limen og salt.  
 Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering. 
 Bland sammen rømmen og ønsket mengde av chipotlemiksen i en serveringsskål. Smak til med salt og 1–2 ss av laken til den syltede rødløken.
Vel bekomme!