Meksikansk fiskewrap med avokadosalat og chipotlerømme, servert med syltet rødløk
4.26 (65)
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- bakepapir (kan sløyfes)
- eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
- salt
- sukker
- vann
Meksikanske fiskepinner
400 g
Rødløk
⅔ stk
Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
2 ss
Sukker
3 ss
Vann
3 ss
Rødløk
⅓ stk
Tomat
1 stk
Mais
1 pakke
Avokado
1 stk
Lime
½ stk
Lettrømme
150 g
Chipotlemiks
½ pakke
Hvetetortillaer
4 stk
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 1113 kcal
- Fett:
- 54 g
- Karbohydrater:
- 117 g
- Protein:
- 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Det er også godt med agurk og koriander i avokadosalaten.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Fordel fiskepinnene på et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i omtrent 15 minutter, til de er gjennomvarme.
Skrell og kutt ⅔ av rødløken i tynne skiver. Kok opp 2 ss eddik, 3 ss sukker og 3 ss vann i en liten kjele. Ta kjelen av varmen, og vend inn løken. La løken trekke i laken frem til servering.
Finhakk resten av løken. Skyll og kutt tomaten i små terninger. Sil laken av maisen. Fjern steinen fra avokadoen, og ta ut avokadokjøttet med en skje. Kutt det i små biter, og ha den finhakkede løken, tomaten, maisen og avokadoen i en serveringsskål. Smak til avokadosalaten med saft fra limen og salt.
Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
Bland sammen rømmen og ønsket mengde av chipotlemiksen i en serveringsskål. Smak til med salt og 1–2 ss av laken til den syltede rødløken.
Vel bekomme!