Meksikansk fiskewrap med avokadosalat og chipotlerømme, servert med syltet rødløk
20-30

Meksikansk fiskewrap med avokadosalat og chipotlerømme, servert med syltet rødløk

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
  • sukker
  • vann
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)

Meksikanske fiskepinner

meksikanske fiskepinner
Meksikanske fiskepinner (Fisk, Hvete)
400 g

Syltet rødløk

rødløk
Rødløk
⅔ stk
Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
2 ss
Sukker
3 ss
Vann
3 ss

Avokadosalat

rødløk
Rødløk
⅓ stk
tomat
Tomat
1 stk
mais
Mais
1 pakke
avokado
Avokado
1 stk
lime
Lime
½ stk

Chipotlerømme

lettrømme
Lettrømme (Melk, Laktose)
150 g
chipotlemiks
Chipotlemiks
½ pakke

Hvetetortillaer

hvetetortillaer
Hvetetortillaer (Hvete)
4 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1120 kcal
  • Fett 54 g
  • Karbohydrater 118 g
  • Protein 40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Det er også godt med agurk og koriander i avokadosalaten.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Meksikanske fiskepinner: Fordel fiskepinnene på et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i omtrent 15 minutter, til de er gjennomvarme.
  3. Syltet rødløk: Skrell og kutt ⅔ av rødløken i tynne skiver. Kok opp 2 ss eddik, 3 ss sukker og 3 ss vann i en liten kjele. Ta kjelen av varmen, og vend inn løken. La løken trekke i laken frem til servering. 
  4. Avokadosalat: Finhakk resten av løken. Skyll og kutt tomaten i små terninger. Sil laken av maisen. Fjern steinen fra avokadoen, og ta ut avokadokjøttet med en skje. Kutt det i små biter, og ha den finhakkede løken, tomaten, maisen og avokadoen i en serveringsskål. Smak til avokadosalaten med saft fra limen og salt.  
  5. Hvetetortillaer: Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering. 
  6. Chipotlerømme: Bland sammen rømmen og ønsket mengde av chipotlemiksen i en serveringsskål. Smak til med salt og 1–2 ss av laken til den syltede rødløken.
  7. Vel bekomme!