Laktosefri
Thaisalat med helstekt ytrefilet av svin, peanøtter og jasminris
Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Hvete·
- Peanøtter·
- Nøtter·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Jasminris
150 g
Marinert ytrefilet av svin
300 g
Rødløk
½–1 stk
Gul paprika
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Ponzusaus
1 pakke
Lime
1 stk
Srirachasaus
1 pakke
Koriander
1 bunt
Hakkede peanøtter
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 696 kcal
- Fett:
- 20 g
- Karbohydrater:
- 82 g
- Protein:
- 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Skjær kjøttet i strimler før steking for å spare tid. Det setter også mer smak på det.
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 2 minutter på alle sider, til det er gyllent.
Ha kjøttet over i en ildfast form, og stek det midt i ovnen i omtrent 15 minutter eller til det er gjennomstekt, men fortsatt saftig. La kjøttet hvile i 5 minutter før du skjærer det i tynne skiver.
Skrell og kutt løken i tynne strimler. Skyll paprikaen og salaten. Kutt paprikaen i tynne strimler, og salaten i grove strimler. Ha ponzusausen i en stor bolle, press oppi saften fra limen, og smak til med srirachasausen. Vend inn løken, paprikaen og salaten.
Skyll, tørk og grovhakk korianderen.
Fordel salaten på tallerkener, og topp med kjøttet. Dryss over peanøttene og korianderen.
Vel bekomme!