20-30
Laktosefri
Thaisalat med helstekt ytrefilet av svin, peanøtter og jasminris
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Hvete,
- peanøtter,
- nøtter,
- soya
Basisvarer
- salt
- pepper
- olje
Jasminris
Jasminris
150 g
Helstekt ytrefilet av svin
Marinert ytrefilet av svin
300 g
Thaisalat
Rødløk
½–1 stk
Gul paprika
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Ponzusaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Lime
1 stk
Srirachasaus
1 pakke
Topping
Koriander
1 bunt
Hakkede peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 702 kcal
- Fett 20 g
- Karbohydrater 83 g
- Protein 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Skjær kjøttet i strimler før steking for å spare tid. Det setter også mer smak på det.
- Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
- Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Helstekt ytrefilet av svin: Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 2 minutter på alle sider, til det er gyllent.
- Helstekt ytrefilet av svin, fortsettelse: Ha kjøttet over i en ildfast form, og stek det midt i ovnen i omtrent 15 minutter eller til det er gjennomstekt, men fortsatt saftig. La kjøttet hvile i 5 minutter før du skjærer det i tynne skiver.
- Thaisalat: Skrell og kutt løken i tynne strimler. Skyll paprikaen og salaten. Kutt paprikaen i tynne strimler, og salaten i grove strimler. Ha ponzusausen i en stor bolle, press oppi saften fra limen, og smak til med srirachasausen. Vend inn løken, paprikaen og salaten.
- Topping: Skyll, tørk og grovhakk korianderen.
- Servering: Fordel salaten på tallerkener, og topp med kjøttet. Dryss over peanøttene og korianderen.