Fiskepudding med dillknuste poteter og stuede grønnsaker
Ny oppskrift
Under 25 min
7 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
Poteter
700 g
Dill
1 pakke
Gulrøtter
300 g
Erter
1 pakke
Bechamelsaus
1 pakke
Fiskepudding
700 g
Sitron
½ stk
Olje
2-3 ss
Smør
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Knus potetene med hvitløksolje i stedet for smør for en ekstra spennende smak!
Skyll potetene godt i kaldt vann, og kok dem i 20-25 minutter, eller til de er møre.
Finhakk dillen, og skrell gulrøttene. Kutt gulrøttene i tynne skiver, og kutt fiskepuddingen i ca. 1 cm tykke skiver.
Kok opp 1 l vann. Kok gulrøttene i 3-4 minutter, tilsett ertene, og la det koke videre i ca. 2 minutter. Hell vannet av ertene og gulrøttene, og tilsett bechamelsausen. La det hele småkoke i 2-3 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fiskepuddingskivene i 1-2 minutter på hver side, eller til de er gylne og gjennomstekte.
Hell vannet av potetene, og knus dem lett sammen med 3 ss smør. Vend inn den hakkede dillen, og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Vel bekomme!