Fiskepudding med dillknuste poteter og stuede grønnsaker

Fiskepudding med dillknuste poteter og stuede grønnsaker

Ny oppskrift
Under 25 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Poteter
700 g
Dill
1 pakke
Gulrøtter
300 g
Erter
1 pakke
Bechamelsaus
1 pakke
(Hvete, Melk, Laktose)
Fiskepudding
700 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Sitron
½ stk
Olje
2-3 ss
Smør
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Knus potetene med hvitløksolje i stedet for smør for en ekstra spennende smak!

Skyll potetene godt i kaldt vann, og kok dem i 20-25 minutter, eller til de er møre.
Finhakk dillen, og skrell gulrøttene. Kutt gulrøttene i tynne skiver, og kutt fiskepuddingen i ca. 1 cm tykke skiver.
Kok opp 1 l vann. Kok gulrøttene i 3-4 minutter, tilsett ertene, og la det koke videre i ca. 2 minutter. Hell vannet av ertene og gulrøttene, og tilsett bechamelsausen. La det hele småkoke i 2-3 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fiskepuddingskivene i 1-2 minutter på hver side, eller til de er gylne og gjennomstekte.
Hell vannet av potetene, og knus dem lett sammen med 3 ss smør. Vend inn den hakkede dillen, og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Vel bekomme!