Fullkornslinguini med cottage cheese, spinat og tomatsaus
Ny oppskrift
Under 30 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Egg
- olje
- pepper
- salt
- sukker
Gul løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Brokkoli
1/2 stk
Aromasopp
100 g
Fullkornslinguine
1/2 pakke
Spinat
1 pakke
Tomatpuré
2 ss
Oregano
1 pakke
Cottage cheese
1 beger
Grana Padano
1 stk
Egg
1 stk
Salt
Pepper
Sukker
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server med sitron- eller limebåter for ekstra frisk smak!
Kutt løken og paprikaen i terninger. Skrell og finhakk hvitløken. Kutt brokkolien i buketter, og kutt soppen i båter.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Skyll spinaten, og kok den sammen med pastaen det siste minuttet av koketiden.
Varm opp en vid gryte med litt olje til høy varme. Stek grønnsakene fra punkt 1 i 4-5 minutter under omrøring. Tilsett tomatpuréen, basilikum- og oregano-krydderet og 1 ts sukker, og stek videre i et lite minutt. Ha i 2 1/2 dl vann, og la sausen småkoke på lav varme mens du klargjør resten av retten. Smak til sausen med salt og pepper før servering.
Riv grana padano-osten på et rivjern. Knekk 1 egg, og skill eggeplommen fra eggehviten. Bland eggeplommen sammen med cottage cheesen og osten i en skål, og rør sammen med en gaffel.
Sil vannet av pastaen og spinaten, men ta vare på en halv desiliter av pastavannet. Ha pastaen, spinaten, pastavannet og eggeblandingen i pastakjelen. La kjelen stå på middels høy varme mens du rører rundt med en slikkepott, til blandingen tykner. Smak til med salt og pepper.
440 kcal. Protein: 35 g. Karbohydrater: 42 g. Fett: 13 g. *Hvorav mettet fett: 6 g.
Vel bekomme!