Mørkokt svinebog med syltet rødløk og brokkoli, servert med potetmos og peppersaus
Glutenfri

Mørkokt svinebog

med syltet rødløk og brokkoli, servert med potetmos og peppersaus
Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Eddik 7 %
  • pepper
  • salt
  • smør
  • sukker
  • vann
Rødløk
1 stk
Eddik 7 %
2 ss
Sukker
4 ss
Vann
½ dl
Rustikk potetmos med timian
500 g
(Melk, Laktose)
Peppersaus
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Mørkokt svinebog med hvitløk og pepper
300 g
Brokkoli
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
663 kcal
Fett:
31 g
Karbohydrater:
52 g
Protein:
44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server gjerne litt grov sennep til retten.

Varm opp stekeovnen til 220 grader. 
 Skrell og kutt løken i skiver. Kok opp 2 ss eddik, 4 ss sukker og ½ dl vann i en liten kjele. Ta kjelen av varmen, og vend inn løken. La løken trekke i laken frem til servering.
Kok opp en kjele med vann. Legg potetmos- og peppersausposene i vannet, og la dem småkoke i omtrent 15 minutter. Ha potetmosen og peppersausen over i hver sin serveringsskål, og smak til potetmosen med salt og pepper.
 Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form. Varm kjøttet i ovnen i 12–15 minutter, eller til det er gjennomvarmt.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt smør. Kutt brokkolien i små buketter, og stek brokkolibukettene i 5–6 minutter. Krydre med litt salt og pepper.
Vel bekomme!