Ovnsbakt kyllingbryst med squash, cherrytomater, bønner og ris

Ovnsbakt kyllingbryst med squash, cherrytomater, bønner og ris

Ny oppskrift
Under 35 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olivenolje
    • olje
    • pepper
    • salt
    Banansjalottløk
    1 stk
    Squash
    1/2 stk
    Kinesisk hvitløk
    1/2 stk
    Rød cherrytomater
    1 boks
    Hvite bønner
    1 boks
    Kyllingbryst
    400 g
    Chiliflak
    1 pakke
    Middagsris
    125 g
    Sitron
    1/2 stk
    Olivenolje
    Olje
    Salt
    Pepper
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Smak deg forsiktig frem med chiliflakesene hvis du ikke liker sterk mat!

    Sett stekeovnen på 200 grader.
    Skrell og kutt banansjalottløken i grove biter, og kutt squashen i skiver. Skrell og finhakk hvitløken, og kutt cherrytomatene i to. Sil laken av bønnene.
    Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Krydre kyllingen med salt og pepper. Stek kyllingen med skinnsiden ned i 2-3 minutter. Snu kyllingen, og stek i ca. 2 minutter på den andre siden. Legg kyllingen til side på en tallerken.
    Fordel grønnsakene og bønnene fra punkt 2 i en ildfast form, og vend inn chiliflakesene og litt olivenolje, salt og pepper. Legg kyllingen oppå grønnsakene. Stek formen i ovnen i 15-18 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt.
    Tilbered risen som anvist på pakken.
    Kutt sitronen i båter, og server sitronbåtene til retten.
    Vel bekomme!