Pannestekt kyllingfilet med bakte grønnsaker grana padano

Pannestekt kyllingfilet med bakte grønnsaker grana padano

Ny oppskrift
Under 35 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Kyllingfilet
380 g
Glutenfri penne
1 pakke
Blomkål
1/2 stk
Squash
1/2 stk
Gul paprika
1 stk
Bladpersille
1 pakke
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Pinjekjerner
1 pakke
Pepper
Olje
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt sitronsaft over kyllingen før servering for en friskere smak.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kok pastaen som anvist på pakken.
Del opp blomkålen i mindre buketter, kutt squashen og paprikaen i skiver.
Ha grønnsakene over en stekeplate. Vend inn i litt olje, salt og pepper. Bak i ovnen i ca 15-18 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingfilet i 3-4 minutter på hver side. Tilsett pinje kjernene. Smak til med salt og pepper.
Finhakk bladpersillen og riv grana padano på et rivjern.
Sil av pastaen og vend inn persillen, grana padano og grønnsakene. Server med stekt kyllingfilet
Vel bekomme!