20-30
Laktosefri
Thaisalat med helstekt indrefilet av svin, peanøtter og jasminris
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- fisk,
- hvete,
- peanøtter,
- soya
Basisvarer
- salt
- pepper
- olje
Jasminris
Jasminris
125 g
Helstekt indrefilet av svin
Marinert indrefilet av svin
300 g
Sesam- og chilisaus (Fisk, Soya, Sesamfrø, Hvete)
½–1 pakke
Thaisalat
Rødløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Ponzusaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Lime
1 stk
Srirachasaus
1 pakke
Servering
Hakkede peanøtter (Peanøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 697 kcal
- Fett 21 g
- Karbohydrater 79 g
- Protein 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Skjær kjøttet i strimler før du steker det for å spare tid. Det setter også mer smak på kjøttet.
- Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
- Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Helstekt indrefilet av svin: Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 2 minutter på alle sider, til det er gyllent. Ha kjøttet over i en ildfast form, og stek det midt i ovnen i omtrent 12 minutter, eller til det er gjennomstekt, men fortsatt saftig. La kjøttet hvile i omtrent 5 minutter, før du skjærer det i tynne skiver. Hell over sesam- og chilisausen.
- Thaisalat: Skrell og kutt løken i tynne strimler. Skyll paprikaen og salaten. Kutt paprikaen i tynne strimler, og salaten i grove strimler. Ha ponzusausen i en stor bolle, klem over saften fra limen, og smak til med srirachasausen. Vend inn løken, paprikaen og salaten.
- Servering: Fordel salaten på et fat, topp med kjøttet, og dryss over peanøttene før servering.