Fiskeboller i hvit saus med revet gulrot, baconterninger og erter

Fiskeboller i hvit saus med revet gulrot, baconterninger og erter

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Hvetemel
  • melk
  • pepper
  • salt
  • smør
  • sukker
Småpoteter
600 g
Fiskeboller
2 pakke
(Fisk, Melk, Laktose)
Baconterninger
100 g
Grønne erter
250 g
Revet gulrot
1 pakke
Sitron
1/2 stk
Smør
2 ss
Hvetemel
4 ss
Melk
2 1/2 dl
Salt
Pepper
Sukker
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til den hvite sausen med litt revet muskatnøtt og sitronsaft for ekstra smak!

Kok potetene i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Smelt 2 ss smør i en stor kjele, og visp inn 4 ss hvetemel. Spe på med kraften fra én av fiskebollepakkene og 2,5 dl melk, litt og litt, under omrøring. Gi sausen et oppkok og la den småkoke under omrøring i 2-3 minutter, til den har tyknet litt. Smak til med salt og pepper.
Hell kraften fra den andre fiskebollepakken ut i vasken. Ha fiskebollene over i den hvite sausen, og la dem trekke i ca. 5 minutter, eller til resten av retten er ferdig.
Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme. Stek baconterningene i ca. 4 minutter, eller til de er gylne og sprø. Stek ertene sammen med baconet de siste 2-3 minuttene av steketiden. Smak til med litt pepper.
Ha den revne gulroten i en serveringsskål. Smak til med sukker og saft fra den halve sitronen.
Vel bekomme!