Ovnsbakt torsk i hvitvinssaus med poteter, tomatsalat, eple og gressløk

Ovnsbakt torsk i hvitvinssaus med poteter, tomatsalat, eple og gressløk

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Poteter
350 g
Torskefilet
400 g
Hvitvinssaus
1 pakke
(Fisk, Laktose)
Banansjalottløk
1 stk
Tomater
2 stk
Grønt eple
1 stk
Gressløk
1/2 stk
Olivenolje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med litt finhakket dill!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kok potetene i ca. 20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Legg fisken i en ildfast form, krydre den med salt og pepper, og hell over hvitvinssausen. Stek formen i ovnen i 10-12 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
Skrell og finhakk banansjalottløken, og kutt tomatene i terninger. Bland tomatene og banansjalottløken sammen i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje og salt.
Kutt eplet i terninger, og finhakk gressløken. Strø epleterningene og gressløken over fisken ved servering.
Vel bekomme!