Ovnsbakt torsk i hvitvinssaus med poteter, tomatsalat, eple og gressløk
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk
Basisvarer:
- Olivenolje
- pepper
- salt
Poteter
350 g
Torskefilet
400 g
Hvitvinssaus
1 pakke
Banansjalottløk
1 stk
Tomater
2 stk
Grønt eple
1 stk
Gressløk
1/2 stk
Olivenolje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp retten med litt finhakket dill!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kok potetene i ca. 20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Legg fisken i en ildfast form, krydre den med salt og pepper, og hell over hvitvinssausen. Stek formen i ovnen i 10-12 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
Skrell og finhakk banansjalottløken, og kutt tomatene i terninger. Bland tomatene og banansjalottløken sammen i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje og salt.
Kutt eplet i terninger, og finhakk gressløken. Strø epleterningene og gressløken over fisken ved servering.
Vel bekomme!