Omelett med poteter, spinat, paprika og vårløk servert med frisk salat

Omelett med poteter, spinat, paprika og vårløk servert med frisk salat

3.91 (64)
Under 50 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Poteter
200 g
Rød paprika
1 stk
Vårløk
1/2 pakke
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Spinat
1 pakke
Egg
4 stk
(Egg)
Revet mozzarella
50 g
(Melk, Laktose)
Mexican BBQ
1 pakke
(Sulfitt)
Chiliflak
1 pakke
Hjertesalat
1 pakke
Tomat
1 stk
Olivenolje
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om du sitter igjen med rester er omeletten minst like god som lunsj dagen etter!

Om du har en stekepanne som tåler å stå i stekeovnen, sett stekeovnen på 180 grader.
Skrell potetene, og kutt dem i små terninger. Kutt paprikaen i terninger, kutt vårløken i skiver, og skrell og press hvitløken. Skyll spinaten i kaldt vann.
Varm opp en stor stekepanne med litt olje til middels varme. Stek potetene i ca. 3 minutter, til de har fått litt farge. Krydre potetene med litt salt og pepper, og ha dem over på en tallerken.
Tilsett spinaten, vårløken, hvitløken og halvparten av paprikaen i stekepannen du brukte til potetene, og stek i ca. 3 minutter, til spinaten har falt sammen. Ha potetene tilbake i stekepannen sammen med grønnsakene.
Visp sammen eggene i en skål, og rør inn osten, litt salt og pepper, det meksikanske krydderet og ønsket mengde av chiliflakesene.
Hell eggeblandingen over grønnsakene. Om stekepannen kan settes i ovnen, ha på lokk, og ha den i ovnen i 15-25 minutter, eller til omeletten har stivnet. Om du ikke har en slik stekepanne skrur du temperaturen ned til middels lav varme og steker omeletten på platen, under lokk, i 15-25 minutter, eller til den har stivnet.
Vask salaten og kutt den i grove biter. Kutt tomaten i terninger. Ha salaten, tomaten og resten av paprikaen i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
Energiinnhold: 397 kcal. Protein: 28 g. Karbohydrater: 25 g. Fett: 18 g. *Hvorav mettet fett: 7 g.
Vel bekomme!