Gratinerte nachos med kjøttdeig, bønner, ost og rømme
4.23 (237)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Kjøttdeig
200 g
Grytebase med chili
300 g
Minipurreløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Kidneybønner
1 boks
Nachochips
1 pakke
Revet mozzarella
1 pakke
Seterrømme
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilsett litt presset hvitløk, salt og pepper i rømmen for ekstra smak!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Varm opp en stor stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kjøttdeigen i 2-3 minutter. Tilsett grytebasen, og kok opp.
Kutt paprikaen i terninger, og skyll og finsnitt minipurreløken. Sil vannet av kidneybønnene, og skyll bønnene i kaldt vann. Ha bønnene og grønnsakene i gryten, og smak til med salt og pepper.
Fordel kjøtt- og bønneblandingen fra punkt 3 i en smurt ildfast form, og fordel nachochipsene på toppen. Strø over mozzarellaen, og gratiner formen i ovnen i 8-10 minutter, eller til osten har smeltet.
Server med seterrømmen.
Vel bekomme!