Blomkålsuppe med bacon, krutonger og kruspersille servert med langbrød

Blomkålsuppe med bacon, krutonger og kruspersille servert med langbrød

4.04 (80)
Under 25 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • smør
Liste
Liste
Bilder
Blomkålsuppe
1300 g
(Melk, Laktose)
Blomkål
1 stk
Banansjalottløk
1 stk
Baconterninger
300 g
Kruspersille
1/2 pakke
Langbrød av fullkorn
1 pakke
(Gluten)
Krutonger
1 pakke
Karri
1 pakke
Smør
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek blomkålen og karrien i stekepannen sammen med baconet og banansjalottløken.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Varm opp blomkålsuppen i en kjele på middels varme under omrøring. La suppen småputre frem til servering.
Kutt banansjalottløken i mindre biter. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels varme, og stek sjalottløken og baconterningene til baconterningene er gylne og sprø.
Kutt blomkålen i små buketter og la bukettene koke i suppen de siste 4-5 minuttene av koketiden.
Stek langbrødene i ovnen i 3-4 minutter.
Finhakk persillen. Dryss baconet, sjalottløken, persillen og krutongene over suppeskålene ved servering, og krydre med karrien. Server med langbrødene og smør.
Vel bekomme!