
Blomkålsuppe med bacon, krutonger og kruspersille servert med langbrød
4.04 (80)
Under 25 min
8 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- smør
Blomkålsuppe
1300 g
Blomkål
1 stk
Banansjalottløk
1 stk
Baconterninger
300 g
Kruspersille
1/2 pakke
Langbrød av fullkorn
1 pakke
Krutonger
1 pakke
Karri
1 pakke
Smør
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek blomkålen og karrien i stekepannen sammen med baconet og banansjalottløken.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Varm opp blomkålsuppen i en kjele på middels varme under omrøring. La suppen småputre frem til servering.
Kutt banansjalottløken i mindre biter. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels varme, og stek sjalottløken og baconterningene til baconterningene er gylne og sprø.
Kutt blomkålen i små buketter og la bukettene koke i suppen de siste 4-5 minuttene av koketiden.
Stek langbrødene i ovnen i 3-4 minutter.
Finhakk persillen. Dryss baconet, sjalottløken, persillen og krutongene over suppeskålene ved servering, og krydre med karrien. Server med langbrødene og smør.
Vel bekomme!