Chili con carne med salat, middagsris og rømmekolle

Chili con carne med salat, middagsris og rømmekolle

Ny oppskrift
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • pepper
    • salt
    Liste
    Liste
    Bilder
    Kjøttdeig
    500 g
    Gul løk
    1 stk
    Passata
    1 flaske
    Kidneybønner
    1 boks
    Three spice
    1 pakke
    Middagsris
    250 g
    Kinesisk hvitløk
    1/2 stk
    Rød chili
    1 stk
    Hjertesalat
    1 stk
    Agurk
    1 stk
    Rømmekolle
    1 pakke
    Olje
    Salt
    Pepper
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Finhakk resten av hvitløken, og bland den inn i rømmekollen. Smak til med salt og pepper.

    Finhakk løken og ønsket mengde av chilien. Skrell og finhakk hvitløken.
    Varm opp en kjele med litt olje til full varme. Stek kjøttdeigen i ca. 1 minutt på hver side, slik at det dannes en stekeskorpe. Hakk opp kjøttdeigen, tilsett løken, chilien, hvitløken og tacokrydderet, og stek videre i 2-3 minutter.
    Tilbered risen som anvist på pakken.
    Sil vannet av kidneybønnene, og skyll bønnene i kaldt vann. Bland bønnene og passataen inn med kjøttdeigen, og la chili con carnen koke i 5-10 minutter.
    Kutt enden av hjertesalaten, og skyll bladene i kaldt vann. Kutt salatbladene i grove biter, og kutt agurken i terninger. Bland salaten og agurken sammen i en serveringsskål.
    Smak til chili con carnen med salt og pepper før servering, og server rømmekollen ved siden av.
    Vel bekomme!