Chili con carne med nachochips og rømme

Chili con carne med nachochips og rømme

3.98 (125)
Under 20 min
5 Ingredienser
En rask og smakfull chili con carne med sprø nachochips og rømme. En varmende gryte som samler familien rundt middagsbordet.

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Jasminris
270 g
Chili con carne
1000 g
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Nachochips
1 pakke
Lime
1 stk
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
600 kcal
Fett:
20 g
Karbohydrater:
73 g
Protein:
31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Lag gratinerte nachos i stedet! Ha gryten i en ildfast form, topp den med tortillachipsene og ost, og stek nachosene i ovnen på 230 grader i 5–10 minutter.

Tilbered risen som anvist på pakken.
Hell chili con carnen over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. Smak til med salt og pepper
Ha lettrømmen og nachochipsene over i hver sin serveringsskål.
Kutt limen i båter, og server limebåtene til retten.
Vel bekomme!