
Chili con carne med nachochips og rømme
3.98 (125)
Under 20 min
5 Ingredienser
En rask og smakfull chili con carne med sprø nachochips og rømme. En varmende gryte som samler familien rundt middagsbordet.
En rask og smakfull chili con carne med sprø nachochips og rømme. En varmende gryte som samler familien rundt middagsbordet.
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Pepper
- salt
Jasminris
270 g
Chili con carne
1000 g
Lettrømme
150 g
Nachochips
1 pakke
Lime
1 stk
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 600 kcal
- Fett:
- 20 g
- Karbohydrater:
- 73 g
- Protein:
- 31 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Lag gratinerte nachos i stedet! Ha gryten i en ildfast form, topp den med tortillachipsene og ost, og stek nachosene i ovnen på 230 grader i 5–10 minutter.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Hell chili con carnen over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. Smak til med salt og pepper
Ha lettrømmen og nachochipsene over i hver sin serveringsskål.
Kutt limen i båter, og server limebåtene til retten.
Vel bekomme!