Julepølser og medisterkaker med rødkål, brokkoli, poteter og brun saus

Julepølser og medisterkaker med rødkål, brokkoli, poteter og brun saus

Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
Medisterkaker
2 pakke
Julepølse
2 pakke
Poteter
700 g
Brokkoli
1 stk
Rødkål
1 pakke
Brun saus
1 pakke
(Hvete, Melk, Laktose)
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt julekrydder, som kanel eller nellik, i rødkålen eller i sausen for ekstra julestemning!

Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte. Ha godt med vann i kjelen, slik at det er plass til brokkoli i punkt 3.
Varm opp den brune sausen og rødkålen i hver sin kjele på lav varme frem til servering.
Del brokkolien i mindre buketter, og skrell og kutt stilken i mindre biter. Kok brokkolien sammen med potetene de siste 4-5 minuttene av koketiden.
Lag små snitt i overflaten på julepølsene. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels varme. Stek julepølsene og medisterkakene i 5-7 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Vel bekomme!