Julepølser og medisterkaker med rødkål, brokkoli, poteter og brun saus
Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
Medisterkaker
2 pakke
Julepølse
2 pakke
Poteter
700 g
Brokkoli
1 stk
Rødkål
1 pakke
Brun saus
1 pakke
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt julekrydder, som kanel eller nellik, i rødkålen eller i sausen for ekstra julestemning!
Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte. Ha godt med vann i kjelen, slik at det er plass til brokkoli i punkt 3.
Varm opp den brune sausen og rødkålen i hver sin kjele på lav varme frem til servering.
Del brokkolien i mindre buketter, og skrell og kutt stilken i mindre biter. Kok brokkolien sammen med potetene de siste 4-5 minuttene av koketiden.
Lag små snitt i overflaten på julepølsene. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels varme. Stek julepølsene og medisterkakene i 5-7 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Vel bekomme!