Kremet fiskesuppe med lyr og gulrot
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Pepper
- salt
Fiskesuppebase
700 g
Lyrfilet
200 g
Gulrot
1 stk
Pastinakk
1 stk
Rustikke multibrød
2 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 304 kcal
- Fett:
- 2 g
- Karbohydrater:
- 47 g
- Protein:
- 25 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha 1 ss aioli i suppen for mer smak!
Varm opp stekeovnen til 220 grader.
Hell fiskesuppebasen i en kjele, og kok opp på middels høy varme under omrøring.
Skjær fisken i terninger. Skrell gulroten og pastinakken, del dem i to på langs og kutt dem i tynne strimler. Ha fisken og grønnsakene i suppen, og la det hele småkoke i 4–5 minutter. Smak til med salt og pepper.
Stek multibrødene som anvist på pakken.
Vel bekomme!