Kyllingsalat med hvitløksdressing, Grana Padano og steinovnsbakte brød

Kyllingsalat med hvitløksdressing, Grana Padano og steinovnsbakte brød

4.09 (191)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Kyllinglårfilet
400 g
Red rub-krydder
½–1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Agurk
½ stk
Sjalottløk
1 stk
Hvitløksdressing
1 pakke
(Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Rustikke multibrød
2 stk
(Hvete, Rug)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
704 kcal
Fett:
35 g
Karbohydrater:
47 g
Protein:
52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tre kyllingen på spyd og grill den over kull for ekstra god smak. Multibrødene kan også varmes på grillen.

Varm opp stekeovnen til 190 grader varmluft.
Krydre kyllingen med red rub-krydderet, salt og pepper. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter, eller til den er gjennomstekt. La kyllingen hvile i stekepannen i 3–4 minutter før du skjærer den i biter. 
Skyll salaten, tomaten og agurken, og skrell løken. Kutt salaten og tomaten i grove biter. Kutt agurken i terninger og løken i tynne skiver. Fordel salaten, tomaten, agurken og løken på et serveringsfat, og ha hvitløksdressingen over. 
Stek multibrødene som anvist på pakken.
Fordel kyllingen oppå salaten, og riv Grana Padano-osten over, på den fine siden av et rivjern.
Vel bekomme!