Stekt svinekam med bulgursalat og tzatziki

Stekt svinekam med bulgursalat og tzatziki

3.83 (157)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Bulgur
125 g
(Hvete)
Hønsebuljong
1 pakke
Tomat
1 stk
Agurk
1 stk
Olivenolje
1 ss
Yoghurt naturell
150 g
(Melk, Laktose)
Tzatzikikrydder
1 pakke
Svinekam i skiver
350 g
Rød paprika
1 stk
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
681 kcal
Fett:
32 g
Karbohydrater:
57 g
Protein:
42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Frisk opp tzatzikien med litt sitron- eller limesaft!

Tilbered bulguren som anvist på pakken, men ha hønsebuljongen i kokevannet.
Skyll alle grønnsakene. Kutt tomaten og ønsket mengde av agurken i terninger. Kutt ønsket mengde av paprikaen i grove biter. 
Riv resten av agurken på den grove siden av et rivjern, og klem ut vannet. Bland agurken sammen med yoghurten og tzatzikikrydderet i en serveringsskål, og smak til med salt.
Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 3–4 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt. Ha kjøttet over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek paprikaen i 2–3 minutter.
Bland tomaten og agurken sammen med bulguren og 1 ss olivenolje.
Vel bekomme!