Stekt svinekam med bulgursalat og tzatziki
3.83 (157)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Bulgur
125 g
Hønsebuljong
1 pakke
Tomat
1 stk
Agurk
1 stk
Olivenolje
1 ss
Yoghurt naturell
150 g
Tzatzikikrydder
1 pakke
Svinekam i skiver
350 g
Rød paprika
1 stk
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 681 kcal
- Fett:
- 32 g
- Karbohydrater:
- 57 g
- Protein:
- 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Frisk opp tzatzikien med litt sitron- eller limesaft!
Tilbered bulguren som anvist på pakken, men ha hønsebuljongen i kokevannet.
Skyll alle grønnsakene. Kutt tomaten og ønsket mengde av agurken i terninger. Kutt ønsket mengde av paprikaen i grove biter.
Riv resten av agurken på den grove siden av et rivjern, og klem ut vannet. Bland agurken sammen med yoghurten og tzatzikikrydderet i en serveringsskål, og smak til med salt.
Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 3–4 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt. Ha kjøttet over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek paprikaen i 2–3 minutter.
Bland tomaten og agurken sammen med bulguren og 1 ss olivenolje.
Vel bekomme!