Skivet lammelår og salsicciapølser med ovnsbakte rotgrønnsaker og peppersaus
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Lammelår i skiver
400 g
Peppersaus
1 pakke
Rotgrønnsaksmiks
1 pakke
Salsicciapølser
375 g
Småpoteter
700 g
Urtemiks
1 pakke
Bakepapir (kan sløyfes)
Olje
Pepper
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Rør inn en spiseskje smør i sausen før servering for ekstra god smak!
Sett stekeovnen på 240 grader.
Kle et stort stekebrett med bakepapir. Fordel 1 pk rotgrønnsaker i staver og ca 700 g småpoteter på stekebrettet, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek i ovnen i 15-20 minutter, eller til grønnsakene er møre.
Varm opp 1 pk peppersaus i en liten kjele på lav varme under omrøring.
Varm opp en stor stekepanne med litt olje til høy varme. Krydre ca 400 g lammelår i skiver med salt og pepper. Stek lammeskivene og ca 375 g salsicciapølser i ca 8 minutter til sammen. Snu lammeskivene hvert andre minutt, og beveg jevnlig på pølsene, slik at de får en jevn stekeskorpe. Krydre lammeskivene med 1 pk urtemiks mot slutten av steketiden. La lammeskivene og pølsene hvile i ca 2 minutter før servering.
Vel bekomme!