Skivet lammelår og salsicciapølser med ovnsbakte rotgrønnsaker og peppersaus

Skivet lammelår og salsicciapølser med ovnsbakte rotgrønnsaker og peppersaus

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Lammelår i skiver
400 g
Peppersaus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Rotgrønnsaksmiks
1 pakke
(Selleri)
Salsicciapølser
375 g
(Egg)
Småpoteter
700 g
Urtemiks
1 pakke
(Sulfitt)
Bakepapir (kan sløyfes)
Olje
Pepper
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Rør inn en spiseskje smør i sausen før servering for ekstra god smak!

Sett stekeovnen på 240 grader.
Kle et stort stekebrett med bakepapir. Fordel 1 pk rotgrønnsaker i staver og ca 700 g småpoteter på stekebrettet, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek i ovnen i 15-20 minutter, eller til grønnsakene er møre.
Varm opp 1 pk peppersaus i en liten kjele på lav varme under omrøring.
Varm opp en stor stekepanne med litt olje til høy varme. Krydre ca 400 g lammelår i skiver med salt og pepper. Stek lammeskivene og ca 375 g salsicciapølser i ca 8 minutter til sammen. Snu lammeskivene hvert andre minutt, og beveg jevnlig på pølsene, slik at de får en jevn stekeskorpe. Krydre lammeskivene med 1 pk urtemiks mot slutten av steketiden. La lammeskivene og pølsene hvile i ca 2 minutter før servering.
Vel bekomme!