Rosmarin- og hvitløksstekt indrefilet av svin med fløtegratinerte poteter og blandet salat med sennepsvinaigrette

Rosmarin- og hvitløksstekt indrefilet av svin med fløtegratinerte poteter og blandet salat med sennepsvinaigrette

4.27 (220)
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Fløtepoteter
400 g
(Melk, Laktose)
Marinert indrefilet av svin
300 g
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Rødløk
1 stk
Snackoliven
1 pakke
Sennepsvinaigrette
1 pakke
(Sulfitt, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
607 kcal
Fett:
36 g
Karbohydrater:
32 g
Protein:
39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kjøttet kan stekes i skiver hvis du ønsker mer stekesmak. Server sjyen fra stekepannen og stekebrettet som saus.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
 Ha fløtepotetene i en ildfast form. Stek formen midt i ovnen i omtrent 25 minutter, eller til fløtepotetene er gjennomvarme. 
 Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet raskt på alle sider, til det har en jevn stekeskorpe. Legg kjøttet over på et stekebrett. Stek kjøttet i ovnen sammen med potetene de siste omtrent 15 minuttene av potetenes steketid. Sett inn et steketermometer i kjøttet hvis du har det. Kjøttet skal ha en temperatur på 68 grader. La kjøttet hvile i 2–3 minutter før du skjærer det i 4 skiver. 
 Skyll salaten i kaldt vann, og riv den i mindre biter oppi en serveringsskål. Skrell og kutt løken i tynne ringer. Kutt tomaten i mindre biter, og olivenene i to. Ha løken, tomaten og olivenene oppi skålen sammen med salaten, og vend inn sennepsvinaigretten og litt salt. 
Vel bekomme!