
Kremet linguini med kylling, sjampinjong og grønne bønner
3.8 (184)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- soyasaus
- vann
Linguine
250 g
Grønne bønner
150 g
Kyllinglårfilet
400 g
Sjalottløk
1 stk
Minisjampinjong
100 g
Hønsebuljong
1 pakke
Lett crème fraîche
150 g
Vann
1 dl
Soyasaus
1 ss
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 932 kcal
- Fett:
- 33 g
- Karbohydrater:
- 99 g
- Protein:
- 59 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Rør inn litt presset eller finhakket hvitløk i soppsausen for ekstra god smak.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Kok de grønne bønnene sammen med pastaen de siste 3 minuttene av pastaens koketid.
Skjær kyllingen i mindre biter. Skrell og finhakk løken, og kutt soppen i to.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og tilsett litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, eller til den har en jevn stekeskorpe. Ha kyllingen over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek soppen og løken i 3–4 minutter, til løken er gyllen. Rør inn crème fraîchen, hønsebuljongen og 1 dl vann. Ha kyllingen tilbake i stekepannen, og gi det hele et oppkok. Vend inn omtrent 1 ss soyasaus, eller salt og litt pepper.
Sil vannet av pastaen og de grønne bønnene, og ha det tilbake i kjelen. Vend inn kylling- og soppsausen.
Vel bekomme!