Spicy svinekoteletter med stekt ris, egg og grønnsaker
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg
Basisvarer:
- Litt salt
- solsikke-/rapsolje
- soyasaus
Basmatiris
125 g
Gul løk
0,5 stk
Minipurreløk
1 stk
Erter
200 g
Kinesisk hvitløk
0.50 stk
Svinekoteletter
300 g
Egg
2 stk
Spisspaprika
0.5 pakke
Chiliflak
1 pakke
Soyasaus
2 ss
Litt salt
Solsikke-/rapsolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server gjerne med litt finhakket nøtter.
kok 1 pk basmatiris etter anvisning på pakken.
Finhakk 1/2 stk gul løk,1 stk mini purreløk og kutt 1/2 pk spisspaprika i terninger.
Riv 1/2 stk kinesiskhvitløk.
Varm opp en stekepanne. Stek finhakket løken og hvitløken i litt olje. Tilsett så paprika,purre løk og 200 g grønne erter stek i ca 2 minutter.
Pisk 2 stk egg sammen med litt salt og pepper. Lag plass i midten av pannen (skyv grønnsakene til side) og hell opp i eggblandingen. Rør litt rundt slik at eggene stekes. Ha opp i risen og bland sammen. Stek videre til gjennomvarmt.
Varm opp en stekepanne med litt olje. Stek 300 g svinekoteletter i ca 2-3 minutter, la kjøttet steke på hver side uten å røre i det slik at du få gylden farge.
Tilsett så 2 ss soyasaus,1 pk chiliflakes og finhakket koriander i stekt risen.
Vel bekomme!