Ingredienser
6 pers
6 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olivenolje
Bolognese med kjøtt
1200 g
Lasagneplater
1-2 pakke
Bechamelsaus
600 g
Revet mozzarella
150 g
Olivenolje
½ dl
Isbergsalat
1 stk
Tomater
2 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 11 kcal
- Fett:
- 0 g
- Karbohydrater:
- 2 g
- Protein:
- 1 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Varm opp bolognesesausen i en kjele på middels høy varme. Da blir sausen enklere å fordele utover formen.
Varm opp stekeovnen til 200 grader. Bruk gjerne varmluftsfunksjonen om du har.
Fordel bolognesesausen utover en smurt, ildfast form. Legg lasagneplatene, bolognesesausen og bechamelsausen lagvis i formen, til formen nesten er full. Avslutt med bolognesesausen, bechamelsausen, litt olivenolje og den revne osten.
Stek formen i ovnen i 15–20 minutter, til osten er gyllen.
Kutt tomatene i båter og salaten i strimler. Ha salaten og tomatene i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje.
Vel bekomme!