Lasagne med salat

Lasagne med salat

Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

6 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olivenolje
Bolognese med kjøtt
1200 g
(Selleri)
Lasagneplater
1-2 pakke
(Egg, Hvete)
Bechamelsaus
600 g
(Hvete, Melk, Laktose)
Revet mozzarella
150 g
(Melk, Laktose)
Olivenolje
½ dl
Isbergsalat
1 stk
Tomater
2 stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
11 kcal
Fett:
0 g
Karbohydrater:
2 g
Protein:
1 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Varm opp bolognesesausen i en kjele på middels høy varme. Da blir sausen enklere å fordele utover formen.

Varm opp stekeovnen til 200 grader. Bruk gjerne varmluftsfunksjonen om du har.
Fordel bolognesesausen utover en smurt, ildfast form. Legg lasagneplatene, bolognesesausen og bechamelsausen lagvis i formen, til formen nesten er full. Avslutt med bolognesesausen, bechamelsausen, litt olivenolje og den revne osten.
Stek formen i ovnen i 15–20 minutter, til osten er gyllen.
Kutt tomatene i båter og salaten i strimler. Ha salaten og tomatene i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje.
Vel bekomme!