Pulled pork i fullkornstortillaer med coleslaw og stekt mais

Pulled pork i fullkornstortillaer med coleslaw og stekt mais

3.78 (100)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie
  • olje
  • pepper
  • salt
Pulled pork
400 g
Barbecuesaus
1 pakke
(Fisk, Sennep, Bygg)
Grønt eple
1 stk
Coleslaw
200 g
(Egg, Sennep)
Maiskorn
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Fullkornstortillaer
1 pakke
(Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
481 kcal
Fett:
33 g
Karbohydrater:
11 g
Protein:
35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tilsett litt finhakket chili eller litt chilkrydder i maisen for en mer spicy smak.

Sett stekeovnen på 220 grader. 
 Ha kjøttet og kraften i pakken i en ildfast form, og dekk formen med aluminiumsfolie. Stek formen i ovnen i ca. 10 minutter. Ta formen ut av ovnen og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Vend inn barbecuesausen, og stek formen i ovnen i ca. 5 minutter til.
 Skyll eplet og grovriv det på et rivjern. Bland eplet og coleslawen sammen i en serveringsskål, og smak til med salt og pepper.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter.
Sil laken av maisen. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek maisen i 2–3 minutter, eller til den er gyllen.
Skyll hjertesalaten og kutt den i strimler.
Fyll tortillaene med kjøttet, coleslawen, salaten og maisen. 
Fun fact! Ordet «coleslaw» er sannsynligvis en anglifisering av det nederlandske ordet «koolsla», som betyr kålsalat. Den coleslaw-varianten vi spiser i dag oppsto sannsynligvis på midten av 1700-tallet.
Vel bekomme!