Pulled pork i fullkornstortillaer med coleslaw og stekt mais
3.78 (100)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Bygg·
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
- olje
- pepper
- salt
Pulled pork
400 g
Barbecuesaus
1 pakke
Grønt eple
1 stk
Coleslaw
200 g
Maiskorn
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Fullkornstortillaer
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 481 kcal
- Fett:
- 33 g
- Karbohydrater:
- 11 g
- Protein:
- 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilsett litt finhakket chili eller litt chilkrydder i maisen for en mer spicy smak.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Ha kjøttet og kraften i pakken i en ildfast form, og dekk formen med aluminiumsfolie. Stek formen i ovnen i ca. 10 minutter. Ta formen ut av ovnen og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Vend inn barbecuesausen, og stek formen i ovnen i ca. 5 minutter til.
Skyll eplet og grovriv det på et rivjern. Bland eplet og coleslawen sammen i en serveringsskål, og smak til med salt og pepper.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter.
Sil laken av maisen. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek maisen i 2–3 minutter, eller til den er gyllen.
Skyll hjertesalaten og kutt den i strimler.
Fyll tortillaene med kjøttet, coleslawen, salaten og maisen.
Fun fact! Ordet «coleslaw» er sannsynligvis en anglifisering av det nederlandske ordet «koolsla», som betyr kålsalat. Den coleslaw-varianten vi spiser i dag oppsto sannsynligvis på midten av 1700-tallet.
Vel bekomme!