Pastasalat med kylling, pesto, sprø brokkoli og ovnsbakte cherrytomater
Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Cashewnøtter·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Brokkoli
1 stk
Røde cherrytomater
1 pakke
Pasta farfalle
300 g
Grønn pesto
90 g
Skivet kyllingfilet
600 g
Lettrømme
150 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 351 kcal
- Fett:
- 2 g
- Karbohydrater:
- 70 g
- Protein:
- 14 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til pastasalaten med litt sitron- eller limesaft for ekstra god smak!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Finn frem alle ingrediensene og basisvarene. Basisvarene er ingrediensene i grønn skrift, og følger ikke med i kassen. Finn også frem et skjærebrett, en kniv, en grønnsaksskreller, et stekebrett, en mellomstor kjele, en stekepanne, en stekespade, en liten skål og en stor serveringsskål.
Kutt brokkolien i buketter på skjærebrettet. Skrell brokkolistilken med grønnsaksskrelleren, og kutt den i skiver. Dekk stekebrettet med bakepapir, og fordel brokkolibukettene og cherrytomatene utover brettet. Bland inn litt olje, salt og pepper, og stek grønnsakene i ovnen i 15–20 minutter.
Kok ønsket mengde av pastaen som anvist på pakken.
Varm opp stekepannen til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Bland sammen rømmen og pestoen i den lille skålen.
Hell vannet av pastaen, men la det være igjen ca. 1 dl av pastavannet. Ha pastaen og 1 dl av pastavannet over i den store serveringsskålen. Vend inn kyllingen, de ovnsbakte grønnsakene, og pestoblandingen.
Vel bekomme!