Pastasalat med kylling, pesto, sprø brokkoli og ovnsbakte cherrytomater

Pastasalat med kylling, pesto, sprø brokkoli og ovnsbakte cherrytomater

Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Brokkoli
1 stk
Røde cherrytomater
1 pakke
Pasta farfalle
300 g
(Hvete)
Grønn pesto
90 g
(Cashewnøtter, Melk, Laktose)
Skivet kyllingfilet
600 g
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
351 kcal
Fett:
2 g
Karbohydrater:
70 g
Protein:
14 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til pastasalaten med litt sitron- eller limesaft for ekstra god smak!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Finn frem alle ingrediensene og basisvarene. Basisvarene er ingrediensene i grønn skrift, og følger ikke med i kassen. Finn også frem et skjærebrett, en kniv, en grønnsaksskreller, et stekebrett, en mellomstor kjele, en stekepanne, en stekespade, en liten skål og en stor serveringsskål. 
Kutt brokkolien i buketter på skjærebrettet. Skrell brokkolistilken med grønnsaksskrelleren, og kutt den i skiver. Dekk stekebrettet med bakepapir, og fordel brokkolibukettene og cherrytomatene utover brettet. Bland inn litt olje, salt og pepper, og stek grønnsakene i ovnen i 15–20 minutter.
Kok ønsket mengde av pastaen som anvist på pakken.
Varm opp stekepannen til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper. 
Bland sammen rømmen og pestoen i den lille skålen. 
Hell vannet av pastaen, men la det være igjen ca. 1 dl av pastavannet. Ha pastaen og 1 dl av pastavannet over i den store serveringsskålen. Vend inn kyllingen, de ovnsbakte grønnsakene, og pestoblandingen.
Vel bekomme!