Meksikansk fiskewrap med syrlig kålsalat, friske grønnsaker og rømmesalsa
Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- bakepapir (kan sløyfes)
- eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
- pepper
- salt
- sukker
Meksikanske fiskepinner
640 g
Hvetetortillaer
8 stk
Rød paprika
1 stk
Maiskorn
1 pakke
Strimlet kålsalat
120 g
Lime
1 stk
Rødløk
1 stk
Lettrømme
150 g
Tomatsalsa
85 g
Tyrkisk krydder
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Lag en frisk guacamole til retten.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Fordel fiskepinnene på et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i ca. 15 minutter.
Skrell rødløken og kutt den i tynne ringer. Kok opp 4 ss eddik, 2 ss sukker og 2 ss vann og rør sammen til sukkeret løser seg opp. Ha løken i en skål og den kokende syltelaken over løken.
Kutt paprikaen i terninger, og hell vannet av maiskornene. Ha paprikaen og maisen i separate serveringsskåler.
Ha den strimlede kålsalaten i en serveringsbolle. Smak til med salt, pepper og saft fra limen.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen de siste 8 minuttene av fiskepinnenes steketid.
Rør lettrømmen, tomatsalsaen og krydderposen sammen i en serveringsskål.
Fyll tortillaene med fiskepinnene, grønnsakene, kålsalaten, den syltede rødløken og rømmesalsaen!
Vel bekomme!