Meksikansk fiskewrap med syrlig kålsalat, friske grønnsaker og rømmesalsa

Meksikansk fiskewrap med syrlig kålsalat, friske grønnsaker og rømmesalsa

Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
  • pepper
  • salt
  • sukker
Meksikanske fiskepinner
640 g
(Fisk, Hvete)
Hvetetortillaer
8 stk
(Hvete)
Rød paprika
1 stk
Maiskorn
1 pakke
Strimlet kålsalat
120 g
Lime
1 stk
Rødløk
1 stk
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Tomatsalsa
85 g
Tyrkisk krydder
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Lag en frisk guacamole til retten.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Fordel fiskepinnene på et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i ca. 15 minutter.
Skrell rødløken og kutt den i tynne ringer. Kok opp 4 ss eddik, 2 ss sukker og 2 ss vann og rør sammen til sukkeret løser seg opp. Ha løken i en skål og den kokende syltelaken over løken.  
Kutt paprikaen i terninger, og hell vannet av maiskornene. Ha paprikaen og maisen i separate serveringsskåler.
Ha den strimlede kålsalaten i en serveringsbolle. Smak til med salt, pepper og saft fra limen.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen de siste 8 minuttene av fiskepinnenes steketid.
Rør lettrømmen, tomatsalsaen og krydderposen sammen i en serveringsskål.
Fyll tortillaene med fiskepinnene, grønnsakene, kålsalaten, den syltede rødløken og rømmesalsaen!
Vel bekomme!