Fiskeboller i hvit saus med kokte poteter, råkostsalat og sprøstekt pepperoni

Fiskeboller i hvit saus med kokte poteter, råkostsalat og sprøstekt pepperoni

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Sukker
Gulrøtter
400 g
Grønt eple
1 stk
Sitron
1 stk
Småpoteter
600 g
Fiskeboller i hvit saus
1300 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Pepperoni
100 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til den hvite sausen med litt karri!

Kok potetene i 18–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skrell gulrøttene og riv dem og eplet på et rivjern. Ha råkosten i en serveringsskål, bland inn 1 ts sukker og smak til med saften fra halve sitronen.
Ha fiskebollene og den hvite sausen i en kjele, og varm det hele opp under lokk på middels varme. La fiskebollene småkoke under omrøring i 8–10 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Skjær pepperoniskivene i strimler. Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme, og stek pepperoniskivene i 4–5 minutter, til de er gylne og sprø. 
Kutt resten av sitronen i båter og server sitronbåtene til retten.
Fun fact! Roald Amundsen provianterte med fiskeboller på polekspedisjonen til Nordøstpassasjen mellom 1918 og 1924.
Vel bekomme!