Kyllingwraps med tomatsalsa og friske grønnsaker
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Hvete
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
- olje
- pepper
- salt
Strimlet kyllingfilet
300 g
Mexican BBQ
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Tobladssalat
50 g
Maiskorn
1 pakke
Hvetetortillaer
4 stk
Tomatsalsa
85 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
La kyllingbitene ligge i ro i pannen og få en gyllen og sprø stekeskorpe før du snur dem.
Sett stekeovnen på 180 grader.
Skrell rødløken. Kutt paprikaen og rødløken i terninger, og skyll tobladsalaten. Hell laken av maiskornene, og ha alle grønnsakene i separate skåler for servering.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Krydre kyllingen med salt og pepper, og stek den i ca. 5–6 minutter. Krydre kyllingen med det meksikanske grillkrydderet mot slutten av steketiden.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter.
Fyll tortillaene med kyllingen, grønnsakene og tomatsalsaen, og server!
Vel bekomme!