Blomkålsuppe med krydderstekt torsk, gulrøtter og vårløk, servert med pitabrød

Blomkålsuppe med krydderstekt torsk, gulrøtter og vårløk, servert med pitabrød

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

6 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Blomkålsuppe
1700 g
(Melk, Laktose)
Vårløk
1 pakke
Gulrøtter
400 g
Torskefilet
675 g
(Fisk)
Fiskekrydder
2 pakke
(Sennep)
Pitabrød
6 stk
(Hvete, Rug)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp pitabrødene med litt chiliflakes før steking for ekstra spicy smak!

Sett stekeovnen på 200 grader. Bruk gjerne varmluftsfunksjon hvis ovnen din har det.
Ha suppen i en kjele og gi den et oppkok. La den småkoke i 5-10 minutter, og rør om innimellom.
Skyll vårløken og kutt den i tynne skiver. Kutt gulrøttene i tynne strimler eller grovriv dem på et rivjern.
Kutt pitabrødene i trekanter og legg dem på et stekebrett med bakepapir. Drypp over litt olivenolje og stek brødene i ovnen i 3-4 minutter.
Skjær fisken i store terninger. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme og stek fiskebitene i 1-2 minutter på hver side. Krydre fiskebitene med fiskekrydderet og litt salt og pepper.
Server blomkålsuppen med torsken, vårløken og gulrøttene, og ha pitabrødene ved siden av.
Vel bekomme!