Blomkålsuppe med krydderstekt torsk, gulrøtter og vårløk, servert med pitabrød
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
6 pers
6 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Blomkålsuppe
1700 g
Vårløk
1 pakke
Gulrøtter
400 g
Torskefilet
675 g
Fiskekrydder
2 pakke
Pitabrød
6 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp pitabrødene med litt chiliflakes før steking for ekstra spicy smak!
Sett stekeovnen på 200 grader. Bruk gjerne varmluftsfunksjon hvis ovnen din har det.
Ha suppen i en kjele og gi den et oppkok. La den småkoke i 5-10 minutter, og rør om innimellom.
Skyll vårløken og kutt den i tynne skiver. Kutt gulrøttene i tynne strimler eller grovriv dem på et rivjern.
Kutt pitabrødene i trekanter og legg dem på et stekebrett med bakepapir. Drypp over litt olivenolje og stek brødene i ovnen i 3-4 minutter.
Skjær fisken i store terninger. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme og stek fiskebitene i 1-2 minutter på hver side. Krydre fiskebitene med fiskekrydderet og litt salt og pepper.
Server blomkålsuppen med torsken, vårløken og gulrøttene, og ha pitabrødene ved siden av.
Vel bekomme!