Kremet fiskesuppe med sei, juliennegrønnsaker og gressløk
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
Fiskesuppebase
700 g
Seifilet
375 g
Juliennemiks med gulrot og selleri
200 g
Rustikke multibrød
2 stk
Gressløk
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha en spiseskje aioli i suppen for mer smak.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Varm opp fiskesuppebasen i en kjele på middels høy varme under omrøring.
Skjær fisken i terninger, og finhakk ønsket mengde av gressløken.
Varm multibrødene i ovnen i 4-5 minutter.
Ha fisketerningene og juliennemiksen i fiskesuppen når suppen koker, og la suppen småkoke i 3-4 minutter.
Topp fiskesuppen med gressløken ved servering.
Vel bekomme!