Kremet fiskesuppe med sei, juliennegrønnsaker og gressløk

Kremet fiskesuppe med sei, juliennegrønnsaker og gressløk

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
    Fiskesuppebase
    700 g
    (Fisk, Selleri, Melk, Laktose)
    Seifilet
    375 g
    (Fisk)
    Juliennemiks med gulrot og selleri
    200 g
    (Selleri)
    Rustikke multibrød
    2 stk
    (Hvete, Rug)
    Gressløk
    1 pakke
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ha en spiseskje aioli i suppen for mer smak.

    Sett stekeovnen på 220 grader.
    Varm opp fiskesuppebasen i en kjele på middels høy varme under omrøring. 
    Skjær fisken i terninger, og finhakk ønsket mengde av gressløken. 
    Varm multibrødene i ovnen i 4-5 minutter.
    Ha fisketerningene og juliennemiksen i fiskesuppen når suppen koker, og la suppen småkoke i 3-4 minutter.
    Topp fiskesuppen med gressløken ved servering.
    Vel bekomme!