Mørkokte svinekjaker i pitabrød med friske grønnsaker og hoisinsaus

Mørkokte svinekjaker i pitabrød med friske grønnsaker og hoisinsaus

Ny oppskrift
Under 35 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Gluten
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Soya
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
    Liste
    Liste
    Bilder
    Mørkokte svinekjaker
    700 g
    Hjertesalat
    1 stk
    Gul paprika
    1 stk
    Eple
    1 stk
    Agurk
    1 stk
    Fullkornspita
    6 stk
    (Hvete, Rug)
    Hoisinsaus
    85 g
    (Gluten, Soya, Selleri, Sesamfrø)
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Server retten med litt koriander eller nøtter, om du har liggende.

    Sett stekeovnen på 220 grader.
    Ha svinekjakene, inkludert kraften i en kjele, og la dem trekke under lokk på middels varme i ca. 15 minutter. Bruk to gafler til å rive kjøttet fra hverandre.
    Kutt enden av hjertesalaten og skyll bladene i kaldt vann. Kutt paprikaen i strimler og kutt eplet og agurken i terninger. Ha grønnsakene i separate skåler for servering.
    Fukt pitabrødene med litt vann, og stek dem i ovnen i ca. 3 minutter. Server hoisinsausen ved siden av.
    Fun fact! Hoisinsaus er en kinesisk saus som er laget av soyabønner, hvitløk, chili og krydder. Ordet hoisin er kinesisk for sjømat, selv om sausen vanligvis ikke inneholder ingredienser fra sjøen.
    Vel bekomme!