
Mørkokte svinekjaker i pitabrød med friske grønnsaker og hoisinsaus
Ny oppskrift
Under 35 min
7 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Gluten·
- Hvete·
- Rug·
- Soya·
- Selleri
Basisvarer:
Mørkokte svinekjaker
700 g
Hjertesalat
1 stk
Gul paprika
1 stk
Eple
1 stk
Agurk
1 stk
Fullkornspita
6 stk
Hoisinsaus
85 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server retten med litt koriander eller nøtter, om du har liggende.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Ha svinekjakene, inkludert kraften i en kjele, og la dem trekke under lokk på middels varme i ca. 15 minutter. Bruk to gafler til å rive kjøttet fra hverandre.
Kutt enden av hjertesalaten og skyll bladene i kaldt vann. Kutt paprikaen i strimler og kutt eplet og agurken i terninger. Ha grønnsakene i separate skåler for servering.
Fukt pitabrødene med litt vann, og stek dem i ovnen i ca. 3 minutter. Server hoisinsausen ved siden av.
Fun fact! Hoisinsaus er en kinesisk saus som er laget av soyabønner, hvitløk, chili og krydder. Ordet hoisin er kinesisk for sjømat, selv om sausen vanligvis ikke inneholder ingredienser fra sjøen.
Vel bekomme!