Mangoglasert svineconfit i briochebrød, servert med potetbåter, marinert rødkål og friske grønnsaker

Mangoglasert svineconfit i briochebrød

servert med potetbåter, marinert rødkål og friske grønnsaker
Ny oppskrift
Under 35 min
11 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Spelthvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
  • sukker
Liste
Liste
Bilder
Poteter
700 g
Brioche hamburgerbrød
4 stk
(Egg, Hvete, Spelthvete, Melk, Laktose)
Mangopuré
1 pakke
Lime
½ stk
Srirachasaus
½–1 pakke
Lime
½ stk
Finsnittet rødkål
100 g
Agurk
1 stk
Koriander
1 bunt
Gulrøtter
2 stk
Sukker
1 ts
Svineconfit
400 g
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
778 kcal
Fett:
43 g
Karbohydrater:
73 g
Protein:
25 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek ribbeskivene i en stekepanne, og ha dem over i en ildfast form. Hell over mangoglacen, og stek det hele i ovnen i 10–12 minutter hvis det blir for fullt i stekepannen.

Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft. 
 Skyll og kutt potetene i tynne båter. Fordel båtene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetbåtene i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til de er gylne og møre. Vend på dem et par ganger underveis for et jevnere resultat. Legg brødene på brettet med potetene når det gjenstår omtrent 5 minutter av steketiden.
 Ha mangopurèen i en liten skål, og rør inn saften fra halve limen og ønsket mengde av srirachaen (den er sterk).
Ha saften fra resten av limen i en skål, og vend inn 1 ts sukker og den snittede kålen. Skyll agurken og korianderen, og skrell gulrøttene. Kutt agurken i tynne skiver på skrå, og gulrøttene i tynne strimler. Plukk korianderbladene fra stilkene. Legg agurken, gulrøttene og korianderen på en tallerken, eller i hver sin skål, og la kålen marinere frem til servering. 
 Kutt kjøttet i tynne skiver. Varm opp en stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek ribbeskivene i omtrent 2 minutter på hver side, eller til de har en gyllen stekeskorpe. Stek gjerne skivene i flere omganger hvis det blir trangt i pannen. Hell over mangoglacen fra punkt 3, gi det et raskt oppkok, og la glacen og kjøttet småkoke i 2 minutter. Krydre med litt salt og pepper. 
Fyll brødene med kjøttet, glacen, grønnsakene og korianderen, og server potetbåtene til. 
Vel bekomme!