Laktosefri
Thaisalat med biffstrimler
og friske grønnsaker, servert med peanøtter og fullkornsris4.07 (67)
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Hvete·
- Peanøtter·
- Nøtter·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Fullkornsris
135 g
Rødløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
Lime
1 stk
Srirachasaus
1 pakke
Storfestrimler
250 g
Hakkede peanøtter
½ pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 538 kcal
- Fett:
- 10 g
- Karbohydrater:
- 72 g
- Protein:
- 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Løken og paprikaen kan stekes sammen med kjøttet.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og kutt løken i tynne strimler. Skyll paprikaen og salaten. Kutt paprikaen i tynne strimler, og salaten i grove strimler. Ha soya- og ingefærsausen i en stor bolle, tilsett saften fra limen, og smak til med ønsket mengde av srirachasausen. Tilsett løken, paprikaen og salaten, og bland det hele godt sammen.
Varm opp en stor stekepanne eller wok til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet et par minutter uten å røre i det, slik at det får en gyllen stekeskorpe. Snu kjøttet, og stek videre i omtrent 1 minutt til, eller til det er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Topp salaten med kjøttet og peanøttene ved servering.
Vel bekomme!
