Indisk korma med kylling, spinat, blomkål og rødløk servert med krydret ris

Indisk korma med kylling, spinat, blomkål og rødløk servert med krydret ris

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

6 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Mandler
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
Basmatiris
350 g
Tyrkisk krydder
2 pakke
Kyllinglårfilet
800 g
Garam masala
1 pakke
Rødløk
1 stk
Blomkål
1 stk
Spinat
200 g
Kormapaste
2 glass
(Sennep, Mandler)
Seterrømme
3 dl
(Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server retten med nanbrød.

Tilbered risen som anvist på pakken. Ha det tyrkiske krydderet i vannet.
Skjær kyllingen i biter. Ha kyllingen og ønsket mengde garam masala-krydder i en brødpose, og bland godt sammen. La kyllingen marineres i minimum 5 minutter.
Skrell og finhakk rødløken. Del blomkålen i små buketter, og skyll spinaten i kaldt vann.
 Varm opp en kjele med litt smør til middels høy varme. Stek kyllingen i 2-3 minutter, til den har fått litt farge. Ha i rødløken, og stek videre til løken er blank. Tilsett ønsket mengde av kormapasten (start med det ene glasset og smak deretter til med det andre glasset). Ha i seterrømmen og 2 dl vann, og la det hele småkoke i ca. 10 minutter.
Ha blomkålen i kormaen når det gjenstår ca. 5 minutter av koketiden. Vend inn spinaten rett før servering.
Vel bekomme!