Pastasalat med hjemmelaget persillepesto, bacon og fetaost

Pastasalat med hjemmelaget persillepesto, bacon og fetaost

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

6 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Linguine
650 g
(Gluten, Egg)
Kruspersille
2 pakke
Kinesisk hvitløk
1 stk
Sitron
½ stk
Baconterninger
400 g
Rødløk
1 stk
Tomater
3 stk
Fetaost
100 g
(Melk, Laktose)
Ruccola
100 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt parmesan og pinjekjerner i persillepestoen for mer smak.

Skrell hvitløken, og plukk bladene fra stilken på persillen. Ha persillebladene, ønsket mengde av hvitløken og ca. 1 dl olivenolje i et litermål, og kjør det hele sammen med en stavmikser. Smak til med salt, pepper og saft fra den halve sitronen.
Skrell rødløken og kutt den i båter. Kutt tomatene og fetaosten i terninger. Skyll ruccolaen.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Sil vannet av pastaen, og vend inn persillepestoen.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek baconet i 4-5 minutter, til det er gyllent og sprøtt. Stek rødløken sammen med baconet de siste ca. 2 minuttene av steketiden.
Bland pastaen sammen med tomatene, fetaosten og ruccolaen i en stor serveringsbolle, og topp med baconet og løken.
Vel bekomme!