Panert flyndre med poteter, grønnkålchips og karriremulade med epleterninger

Panert flyndre med poteter, grønnkålchips og karriremulade med epleterninger

4.02 (98)
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Poteter
400 g
Grønt eple
1 stk
Remulade
75 g
(Egg)
Karri
1 pakke
Sitron
1 stk
Grønnkål
200 g
Panert rødspette
300 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt finhakkede kapers i remuladen!

Sett stekeovnen på 220 grader. 
Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
 Kutt eplet i små terninger. Bland eplet sammen med remuladen og karrien i en serveringsskål. Smak til med saft fra halve sitronen. Kutt resten av sitronen i båter for servering. 
 Riv bladene fra stilken på grønnkålen. Fordel grønnkålbladene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnkålbladene i ovnen i 3-5 minutter, til de er gylne og sprø.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek fisken i 2-3 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm. 
Vel bekomme!