Panert flyndre med poteter, grønnkålchips og karriremulade med epleterninger
4.02 (98)
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Poteter
400 g
Grønt eple
1 stk
Remulade
75 g
Karri
1 pakke
Sitron
1 stk
Grønnkål
200 g
Panert rødspette
300 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finhakkede kapers i remuladen!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Kutt eplet i små terninger. Bland eplet sammen med remuladen og karrien i en serveringsskål. Smak til med saft fra halve sitronen. Kutt resten av sitronen i båter for servering.
Riv bladene fra stilken på grønnkålen. Fordel grønnkålbladene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnkålbladene i ovnen i 3-5 minutter, til de er gylne og sprø.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek fisken i 2-3 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
Vel bekomme!