Nachos med kjøttdeig og bønner
servert med salsa, guacamole og rømmeNy oppskrift
Under 30 min
11 Ingredienser
Meksikansk streetfood bugner av farger og smaker. Varme nachos og friske grønnsaker passer like bra til hverdag som til fest.
Meksikansk streetfood bugner av farger og smaker. Varme nachos og friske grønnsaker passer like bra til hverdag som til fest.
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Rødt eple
1 stk
Restaurantsalat
50 g
Gul løk
1 stk
Kjøttdeig
550 g
Three spice
1 pakke
Svarte bønner
1 pakke
Nachochips
1 pakke
Revet mozzarella
100 g
Lettrømme
150 g
Guacamole
1 pakke
Tomatsalsa
100 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 794 kcal
- Fett:
- 47 g
- Karbohydrater:
- 49 g
- Protein:
- 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skrell og grovhakk løken. Sil og skyll bønnene i kaldt vann. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Tilsett løken, del kjøttdeigen i mindre biter, og ha i three spice- kryddermiksen og bønnene. Stek det hele videre i 3–4 minutter, til kjøttdeigen er gjennomstekt. Smak til med salt og pepper.
Fordel nachosen på et stekebrett med bakepapir, eller i en ildfast form. Fordel kjøttdeigen over, og topp med mozzarellaen. Stek nachosen i ovnen i omtrent 10 minutter, eller til osten er gyllen.
Skyll salaten og eplet, og kutt eplet i terninger. Ha dem i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje.
Server rømmen, guacamolen og tomatsalsaen til retten.
Vel bekomme!