Fiskelykke

Fiskelykke!

Verdens beste sjømat? Det er nok sant, det. For kalde hav gir fisk og skalldyr med fantastisk kvalitet. Og smak. Når havet er som kaldest, er også sjømaten på sitt beste. Og vi er heldige, her nord, som har nettopp verdens beste fisk. Nærmest rett utenfor stuedøra. For en lykke. De neste ukene har vi valgt å løfte fram noe av det beste fra havet. Få inspirasjon, lag fantastiske fiskeretter, kanskje oppdager du nye kombinasjoner og smaker? Det er nemlig ikke vanskelig å lage imponerende mat med verdens beste råvarer.

Bestill en av våre matkasser - deretter kan du skreddersy din egen meny. Du finner alle rettene under kategorien «Fiskelykke» der du velger retter selv.

5 fiskefavoritter på menyen

Prøv deg på en asiatisk fiskesuppe, eller hva med en spennende fiskebowl? En ting er sikkert, her mangler det ikke på fiskelykke.

Løk

Søt skarphet

Skarp og syrlig. Eller mild og søt. Noen ganger kledelig beskjeden, andre ganger - et naturlig midtpunkt. Løken er en grønnsak med mange lag, og enda flere muligheter. Sprø vårløk som topping på en smakfull asiatisk wok. Myk, karamellisert gul løk ved siden av saftige karbonader. Det kan være lett å ta den for gitt, den er jo liksom alltid der. Men løken er en av våre rimeligste og mest generøse råvarer. Den fortjener litt oppmerksomhet.