Syltet rødløk

Syltet rødløk

Syltet rødløk. Det passer til alt! Og er nærmest et must i kjøleskapet til enhver tid. Rødløken blir mild og søtlig når den syltes, og er et ypperlig selskap til alt fra burgere, poke bowls, grillet kjøtt og i salater.

Til et lite syltetøyglass trenger du:

  • 2 rødløk
  • 50 g eplesidereddik
  • 100 g sukker
  • 2 timianstilker
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 laurbærblad (helst ferskt)

Kutt løken i tynne skiver, og ha løkskivene i et rent sylteglass. Kok opp eddiken, sukkeret, vannet, timianstilkene, hvitløken og laurbærbladene i en liten kjele. Hell laken over rødløkskivene, sett på et lokk, og la det avkjøles. La løken ligge i laken i minimum ett døgn før den skal spises.


Siste poster

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

LES MER
Langos med kantareller, purre, bacon og crème fraiche

Langos med kantareller, purre, bacon og crème fraiche

LES MER
Sunn middag

Sunn middag

LES MER
Rask og enkel middag

Rask og enkel middag

LES MER