Syltet rødløk

Syltet rødløk

Syltet rødløk. Det passer til alt! Og er nærmest et must i kjøleskapet til enhver tid. Rødløken blir mild og søtlig når den syltes, og er et ypperlig selskap til alt fra burgere, poke bowls, grillet kjøtt og i salater.

Til et lite syltetøyglass trenger du:

  • 2 rødløk
  • 50 g eplesidereddik
  • 100 g sukker
  • 2 timianstilker
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 laurbærblad (helst ferskt)

Kutt løken i tynne skiver, og ha løkskivene i et rent sylteglass. Kok opp eddiken, sukkeret, vannet, timianstilkene, hvitløken og laurbærbladene i en liten kjele. Hell laken over rødløkskivene, sett på et lokk, og la det avkjøles. La løken ligge i laken i minimum ett døgn før den skal spises.


Siste poster

Det er enkelt å bestille matkasse

Det er enkelt å bestille matkasse

LES MER
Vinterfrisk kålsalat

Vinterfrisk kålsalat

LES MER
Nå er skreien her

Nå er skreien her

LES MER
Adam lager pizza med villhjort fra Røros

Adam lager pizza med villhjort fra Røros

LES MER