Smaken av grill

Jeg utnytter muligheten til å grille uansett sesong, og kan finne på å dra frem grillen en solfylt og kald januardag. Det er nemlig noe eget med den karamelliserte, røkte smaken på kjøtt og grønnsaker som blir grillet.

Jeg pleier å ha sesongens beste grønnsaker i en stålform på grillen. Denne fyller jeg med søte og fargerike rotgrønnsaker og beter rett fra åkeren, nypoteter, fennikel, vårløk, hele hvitløksfedd og litt god olivenolje. Til slutt presser jeg over litt sitronsaft, og drysser over grønne aromatiske urter, salt og pepper. Grillede grønnsaker tilfører ethvert grillmåltid en ekstra dimensjon av smaker og dufter.

Sjekk oppskriftene våre på grillet betesalat, flere smakfulle potetretter og en frisk vårsalat, som er perfekt tilbehør til grillmaten.

Image alt text
Image alt text

Nå finner du sesongens grillretter om du velger middagene dine selv på «Min side»:

  • Marinert kyllingbryst med grillet squash og brød, tomat- og mozzarellasalat og ajvarsaus.
  • Barbecueburgere med ost, chilimajones og grillede søtpoteter.
  • Honning- og chipotleglasert laksefilet med grillede poteter, pico de gallo og guacamole.
  • Grillet ytrefilet av svin med grillede grønnsaker og nektarin- og fetaostsalat med valnøtter.