Slik lager du sjokolade på pinne!

Slik lager du sjokolade på pinne!

Prøv disse supergode sjokoladepinnene! Bruker du ekstra mørk sjokolade trenger det ikke bli så usunt, heller. Du trenger kun små former til å ha smeltet sjokolade i, og en ispinne eller treskje. Smelt sjokolade, ha i formene, tilsett ønskede smaker og en pinne/skje, og la stå kaldt til det har stivnet helt. Pakk inn i celofan, og vips så har du en nydelig vertinnegave!

Du trenger:

  • Mørk sjokolade 70%, 200 g
  • 2 ss smør/kakaosmør
  • Ønskede smaker, f.eks: chili, marshmallows, kanel, ingefær, appelsin, vaniljestang, mint, nøtter

Slik gjør du:

Smelt smør i en skål i et vannbad, og ha deretter sjokoladen i under omrøring. (Ikke la sjokoladen koke, da blir den kornete). Finn frem små former (isbitformer) og pinner, og hell sjokoladeblandingen over. Skal du ha topping tar du det på til slutt. La de stå kjølig i minimum 3 timer før de forsiktig fjernes fra formene og pakkes inn i ønsket innpakking. Tips til servering: Varm opp melk til kokepunktet, ha sjokoladepinnen oppi og rør rundt til du har varm sjokolade – enklere blir det ikke!


Siste poster

Kål

Kål

LES MER
Adams julemiddagstips

Adams julemiddagstips

LES MER
Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

LES MER
Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

LES MER