Slik lager du hvitløksolje hjemme!

Er du veldig glad i løk og hvitløk, men kanskje ikke like glad i sterk hvitløksånde? Eller kanskje du rett og slett bare ønsker å ha en supergod og enkel hjemmelaget hvitløksolje tilgjengelig på kjøkkenet? Da bør du prøve denne oppskriften!

Prøv også: Denne mangodressingen må du prøve til kylling!

Slik lager du hjemmelaget hvitløksolje:

  1. Hell en god mengde olivenolje i en stekepanne på lav varme.
  2. Hakk 2-3 hvitløksfedd i grove biter. Bruk flere hvitløksfedd om du ønsker en sterkere hvitløkssmak.
  3. Ha i hvitløken, og la dette surre i noen minutter.

Les også: 5 tips som gjør suppen din bedre!

Hjemmelaget hvitløksolje bør brukes innen et par dager, og må oppbevares tett og kaldt.

Håper det smaker!

Velg blant en mengde inspirerende retter og sett sammen din egen meny eller velg en fast matkasse.

Lag imponerende mat, imponerende enkelt