Slik lager du calzone

Den italienske klassikeren calzone står på menyen denne uken! Utad kan den kanskje virke litt tørr og kjedelig, men skjærer du et lite snitt i den åpenbarer det seg det herligste fyllet. Calzone kan fylles og varieres på samme måte som vanlig pizza. Herlig! Prøv også: Tomatsalaten som passer til alt!

For at det ikke skal ta så alt for lang tid å lage, har vi lagt med en pizzabunn i matkassene. Her har du steg-for-steg-forklaring på hvordan du skal lage calzonen fra ukens meny:

  1. Etter at du har laget tomatsausen, legger du pizzabunnen på et stekebrett. Del bunnen i to på midten, slik at du får to like store deler.
  2. Legg deretter tomatsaus med skinke utover halvparten av hver del. Brett den andre delen av pizzabunnen over tomatsausen, og press ned endene med en gaffel, slik at calzonen “lukkes”. Voila – hjemmelaget calzone på 1-2-3!

God middag! Hilsen Adam og menyteamet.