Sellerirot

Sellerirot

Det jeg elsker med jobben min, er at jeg aldri blir ferdig utlært. Når jeg reiser rundt i Norge og hilser på leverandørene våre, får jeg alltid små aha-opplevelser, som for eksempel med selleriroten.

En klar og kald høstdag, fikk jeg bli med ut på en åker der rotgrønnsaken høstes. Men å dra opp en sellerirot med bare hendene, det viste seg å være helt umulig. Røttene går langt ned i jorden, og de er mange. Veldig mange. Røttene kan selvsagt også brukes i matlagingen. Å toppe en fyldig ramensuppe med nyfriterte, sprø sellerirøtter, det er sann matmagi!


Siste poster

Kål

Kål

LES MER
Adams julemiddagstips

Adams julemiddagstips

LES MER
Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

LES MER
Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

LES MER