Sellerirot

Sellerirot

Det jeg elsker med jobben min, er at jeg aldri blir ferdig utlært. Når jeg reiser rundt i Norge og hilser på leverandørene våre, får jeg alltid små aha-opplevelser, som for eksempel med selleriroten.

En klar og kald høstdag, fikk jeg bli med ut på en åker der rotgrønnsaken høstes. Men å dra opp en sellerirot med bare hendene, det viste seg å være helt umulig. Røttene går langt ned i jorden, og de er mange. Veldig mange. Røttene kan selvsagt også brukes i matlagingen. Å toppe en fyldig ramensuppe med nyfriterte, sprø sellerirøtter, det er sann matmagi!


Siste poster

Kremet risoni med kantareller

Kremet risoni med kantareller

LES MER
Syltede kantareller og rødløk

Syltede kantareller og rødløk

LES MER
Sopp og bær - månedens smak i september

Sopp og bær - månedens smak i september

LES MER
Hvordan koke blomkål?

Hvordan koke blomkål?

LES MER