Radicchio rosso

Radicchio rosso

Radicchio rosso. En rød salat som like ofte omtales med sitt italienske navn som sitt norske, rosensalat. Og det med all rett.

For denne salaten finner du ofte i det som ikke sjelden kalles matland nummer én. I risottoen, stekt i pancettapastaen eller som grillet tilbehør til bisteccaen. Jeg liker denne råvaren klart best når den er varmebehandlet. Da erstattes den ganske bitre smaken med en rundere og søtere smak. Og å legge opp en perfekt stekt halvdel av denne purpurrøde skjønnheten på tallerkenen, det er en ren fryd for øyet.


Siste poster

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

LES MER
Langos med kantareller, purre, bacon og crème fraiche

Langos med kantareller, purre, bacon og crème fraiche

LES MER
Sunn middag

Sunn middag

LES MER
Rask og enkel middag

Rask og enkel middag

LES MER