Radicchio rosso

Radicchio rosso

Radicchio rosso. En rød salat som like ofte omtales med sitt italienske navn som sitt norske, rosensalat. Og det med all rett.

For denne salaten finner du ofte i det som ikke sjelden kalles matland nummer én. I risottoen, stekt i pancettapastaen eller som grillet tilbehør til bisteccaen. Jeg liker denne råvaren klart best når den er varmebehandlet. Da erstattes den ganske bitre smaken med en rundere og søtere smak. Og å legge opp en perfekt stekt halvdel av denne purpurrøde skjønnheten på tallerkenen, det er en ren fryd for øyet.


Siste poster

Det er enkelt å bestille matkasse

Det er enkelt å bestille matkasse

LES MER
Vinterfrisk kålsalat

Vinterfrisk kålsalat

LES MER
Nå er skreien her

Nå er skreien her

LES MER
Adam lager pizza med villhjort fra Røros

Adam lager pizza med villhjort fra Røros

LES MER