Prøv rabarbra- og tomatkompott til grillmaten

Prøv rabarbra- og tomatkompott til grillmaten

Sesongens rabarbra er endelig her! Denne enkle og smakfulle oppskriften på rabarbra- og tomatkompott må du prøve til grillmaten. Ønsker du å bruke rabarbra- og tomatkompotten som syltetøy eller til dessert? Følg samme fremgangsmåte, men dropp løken!

Ingredienser

4 tomater 2 rabarbrastenger 1/2 gul løk 2 ss olivenolje 1 dl vann 2 ss sukker salt

Slik gjør du:

Skjær tomatene og rabarbrastengene i små biter, og finhakk løken. Varm opp en liten kjele til middels/høy varme med olivenolje, og stek løken til den er blank. Tilsett deretter tomat, rabarbra, vann og sukker, og la blandingen småkoke i ca 10 minutter til du får en kompott (syltetøy-konsistens). Koketiden kan variere med størrelsen på grønnsaksbitene. Smak til med litt salt før servering.


Siste poster

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

LES MER
Langos med kantareller, purre, bacon og crème fraiche

Langos med kantareller, purre, bacon og crème fraiche

LES MER
Sunn middag

Sunn middag

LES MER
Rask og enkel middag

Rask og enkel middag

LES MER