Prøv rabarbra- og tomatkompott til grillmaten

Prøv rabarbra- og tomatkompott til grillmaten

Sesongens rabarbra er endelig her! Denne enkle og smakfulle oppskriften på rabarbra- og tomatkompott må du prøve til grillmaten. Ønsker du å bruke rabarbra- og tomatkompotten som syltetøy eller til dessert? Følg samme fremgangsmåte, men dropp løken!

Ingredienser

4 tomater 2 rabarbrastenger 1/2 gul løk 2 ss olivenolje 1 dl vann 2 ss sukker salt

Slik gjør du:

Skjær tomatene og rabarbrastengene i små biter, og finhakk løken. Varm opp en liten kjele til middels/høy varme med olivenolje, og stek løken til den er blank. Tilsett deretter tomat, rabarbra, vann og sukker, og la blandingen småkoke i ca 10 minutter til du får en kompott (syltetøy-konsistens). Koketiden kan variere med størrelsen på grønnsaksbitene. Smak til med litt salt før servering.


Siste poster

Det er enkelt å bestille matkasse

Det er enkelt å bestille matkasse

LES MER
Vinterfrisk kålsalat

Vinterfrisk kålsalat

LES MER
Nå er skreien her

Nå er skreien her

LES MER
Adam lager pizza med villhjort fra Røros

Adam lager pizza med villhjort fra Røros

LES MER