Pannekaker med bacon – blir det bedre?

Pannekaker med bacon – blir det bedre?

Ingenting er som å bruke god tid på helgefrokosten. Mens hverdagsfrokosten gjerne inntas i kjas og mas – eller kanskje ikke i det hele tatt – har vi som oftest mye bedre tid om helgene. I en hektisk hverdag er det lov å kose seg litt i helgene, og derfor har Adam satt sammen den ultimate helgefrokosten for deg!

Pannekaker med bacon

Til ca 4 porsjoner:

  • 1,5 dl hvetemel
  • 2 egg
  • 50 g havregryn
  • 3 dl melk
  • Smør
  • Olje
  • Skivet bacon

Bland sammen 1 1/2 dl siktet hvetemel og ca 50 g havregryn i en bolle, og rør inn 3 dl melk.

Rør deretter inn 2 stk egg, og miks sammen til du har en jevn og fin røre.

Smelt litt smør i en varm stekepanne, og stek pannekakene på middels varme i 1-2 minutter, eller til røren har begynt å stivne på oversiden.

Vend så pannekaken, og stek ferdig den andre siden. Ha pannekakene på en tallerken når de er klare.

Stek baconet til det er sprøtt, og server umiddelbart sammen med pannekakene.

Prøv også: Sunne og enkle bananpannekaker

Hjemmelaget juice ved siden av

Sammen med pannekakene anbefaler Adam nypresset appelsinjuice eller en smoothie. Dersom du har juicemaskin kan en blanding med grønne epler, agurk, grønnkål og ingefær passe godt sammen, eller appelsin, gulrot, eple og ingefær. Har du ikke juicemaskin kommer du langt med en hjemmepresset appelsinjuice også! Plusser du på en god kopp kaffe og ferske aviser, er det oppskriften på en perfekt lørdags- eller søndagsmorgen! Dersom du vil ha litt tilbehør til pannekakene, kan du lage en enkel fruktsalat bestående av for eksempel ananas, mango, kiwi, eple, druer osv. Det er et frisk innslag sammen med det salte kjøttet. Kos deg med denne ultimate helgefroksten!


Siste poster

Kål

Kål

LES MER
Adams julemiddagstips

Adams julemiddagstips

LES MER
Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

LES MER
Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

LES MER